Blog

De ce WinMENTOR ENTERPRISE?


De ce WinMENTOR ENTERPRISE?

Pentru ca WinMENTOR ENTERPRISE (prescurtat WME) inseamna 17 ani de experienta si colaborare cu peste 25.000 de utilizatori WinMENTOR.

Pentru ca WME are incorporata tehnologia Oracle.
Pentru ca WME se adreseaza companiilor mijlocii si mari, s-a ales numarul 1 mondial in ceea ce priveste tehnologia bazelor de date. Avantajele care decurg de aici sunt multiple:manipularea unui volum mare de date, rapiditatea in operare, integritatea referentiala a datelor, numar nelimitat de utilizatori, posibilitatea dezvoltarilor rapide, etc

Pentru partea puternica de raportare.
In orice sistem ERP partea de raportare este una deosebit de importanta, in special pentru conducere. In acest sens listele si rapoartele din WME ofera informatii prompte si complete, obtinute rapid de catre utilizatorii sistemului.

Pentru avantajele tehnologiei client-server.
Sistemul ERP WinMENTOR ENTERPRISE este un sistem client-server in sensul ca toate tranzactiile sunt procesate pe server. Statiile de lucru doar comanda serverului ce sa faca. Avantajele care decurg de aici sunt urmatoarele:
- Creste foarte mult stabilitatea si siguranta functionarii sistemului;
- Viteza de lucru este mai ridicata deoarece traficul pe retea este diminuat;
- Calculatoarele client pot fi mai putin performante; ceea ce conteaza mai mult este serverul;

Pentru usurinta trecerii de la WinMENTOR la WME.
Atat interfata aplicatiei WME, meniurile cat si anumite optiuni sunt asemanatoare cu cele din WinMENTOR.  Astfel, pentru companiile care folosesc solutia WinMENTOR si activitatea acestora a crescut ca volum si complexitate, se poate face trecerea destul de facil la WME. Astfel  orice utilizator de WinMENTOR va gasi foarte usor sa foloseasca aplicatia WinMENTOR ENTERPRISE.

Va invitam sa vedeti si care ar fi principalele avantaje WME comparativ cu WinMENTOR.