Clientii nostri

Depaco

Depaco este unul dintre cei mai mari producatori de tigla metalica din Prahova.
www.wetterbest.ro

Triumf Construct

Triumf Construct are ca obiect de activitate lucrarile de constructii ale cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Compania Triumf Construct detine si lantul hotelier Phoenicia.
www.triumfconstruct.ro
www.phoenicia.ro

Termotemp

Termotemp este o societate care activeaza in domeniul instalatiilor  termice, climatizare, ventilatie si canalizare, promovand  solutii moderne, economice si ecologice.
www.termotemp.ro

Final Distribution

Final Distribution are ca obiect principal de activitate importul sistemelor pentru acoperisuri, fiind lider recunoscut pe piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra din Prahova.
www.finaldistribution.ro

Viking Profil

Viking Profil este una din cele mai mari companii din Prahova specializata in producţia sistemelor de invelitori metalice, tip tigla metalica, piese de finisaj, precum si toata gama elementelor componente.

www.vkp.ro

Baupartner

Baupartner este antreprenor general cu experienţă de 10 ani în domeniul construcţiilor civile şi industriale.
www.baupartner.ro

 

Nemo Express

Nemo Express este una dintre cele mai mari companii de curierat din Romania.
www.nemoexpres.ro

 

Vispesti Glass

Vispesti Glass este unul din cei mai mari producatori de geam termoizolant din Prahova.
www.vispestiglass.ro

 

Oztasar

Cu o echipa de peste 2000 de angajati, Oztasar este o companie recunoascuta in Romania pe piata de productie a articolelor textile (bluze, tricouri, camasi, etc).
www.oztasar.ro

 

Genmar Cosmetics

Genmar Cosmetics este unul din principalii producatori de produse cosmetice din Romania. Peste 90 de produse (marcile HERBAGEN, KERITOGEN, SCABEX, PEDEX) sunt fabricate in Bucuresti, in laboratoarele Genmar Cosmetics, cu utilaje de ultima generatie.
www.genmar.ro