Servicii

Pre-analiza

Primul pas in implementarea unei solutii ERP il reprezinta intelegerea obiectivelor unei companii in conducerea afacerilor si concentrarea eforturilor catre imbunatatirea proceselor si procedurilor de business ce vor fi integrate informatic. Aceasta este partea de pre-analiza care precede partea de analiza si implementare. In aceasta faza se identifica solutia software optima pentru client.

Este esential ca atat implementatorul cat si utilizatorul sa inteleaga pe deplin ce anume se incearca sa se realizeze prin acest proiect si cu ce costuri: timp, bani si resurse umane. De asemenea, e necesar sa se ia in considerare randamentul investitiei, detaliile proiectului si planul de comunicare pentru toti utilizatorii implicati: managementul de varf, managementul operational, toti membrii personalului de la toate nivelurile organizatiei, etc.

Implementare

Implementarea unui solutii ERP incepe cu analiza amanuntita a tuturor operatiunilor din compania dumneavoastra. Aceasta faza este vitala pentru succesul proiectului. Dupa aceasta se trece la configurarea solutiei software conform nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastra.

Consultatii nostri va ofera cunostintele, experienta si expertiza lor, utilizand instrumentele tehnice necesare pentru a optimiza procesele dumneavoastra de business. Start B Logic investeste in instruirea consultantilor sai astfel incat acestia sunt mereu informati de actualizarile facute in materie de afaceri si procese, dar si de noutatile aparute in solutiile software pe care vi le propunem.

Serviciile de implementare includ, printre altele, procedurile initiale de instalare, customizarea proceselor de afaceri in aplicatie, instruirea utilizatorilor si operarea live in sistem.

Asistenta si service

Echipa Start B Logic va sta la dispozitie cu servicii prompte si de calitate de suport tehnic pentru ca dumneavoastra sa utilizati in conditii cat mai bune solutiile oferite de compania noastra.

Specialistii nostri va acorda asistenta si service WinMENTOR, WinMENTOR ENTERPRISE si ENTERSOFT atat prin solutii on-demand remote support (prin e-mail, telefon sau prin acces de la distanta printr-un program specializat – Team Viewer) cat si prin deplasare la sediul dumneavoastra.