Entersoft

Platforma integrata, bazata pe tehnologia Microsoft®.NET, va ofera un avantaj competitiv major

Entersoft

Entersoft furnizeaza un sistem integrat ERP-CRM si e-Commerce pentru companii mici, mijlocii  si acoperind cu succes workflow-ul departamentelor intreprinderilor mari. Este una din putinele companii din lume, cu o gama completa de aplicatii integrate enterprise, dezvoltate exclusiv pe platforma Microsoft®.NET. Entersoft CRM si Entersoft e-Commerce pot fi implementate si ca solutii standalone, care se pot interfata cu alte sisteme de tip ERP. Afla mai multe

Entersoft Business Suite

Entersoft Business Suite® este un software de afaceri complet, avansat si integrat, pentru ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce si pentru aplicatiile de Business Intelligence.

Cu Entersoft Business Suite® puteti automatiza si optimiza Activitatile Companiei Dumneavoastra, Eficientiza Procesele de Business, Optimiza Costurile si puteti lua decizii eficiente in timp real. Este un Software de afaceri amplu care sprijina planurile dumneavoastra de afaceri si sustine cresterea strategic a companiei. Avansat, scalabil si flexibil, sustine raspunsul rapid si eficient la schimbare, imbunatatind avantajul competitiv.

Entersoft Business Suite® sprijina organizatiile multicompanie si multidimensionale intr-o singura baza de date. Obtineti Rapoarte Consolidate si Analize de tip Business Inteligence de la o singura sursa pentru intreaga organizatie, in timp real.

Entersoft Business Suite® este ideal pentru companiile mari si mijlocii, precum si pentru grupurile de firme care doresc sa transforme tehnologia avansata intr-un avantaj competitiv. Afla mai multe

Entersoft Expert

Entersoft Expert® este un sistem software ready-to-run integrat cu ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce si Business Intelligence de pana la 15 utilizatori.

Poate inlocui orice alt software ERP existent in cel mai scurt timp cu scripturi de migrare deja existente pentru a automa transferul de date.  Va puteti bucura de analize in timp real, de un software simplu, usor si prietenos pentru utilizarea integrata. Mosteneste toate avantajele unei implementari mari, Entersoft Business Suite, din moment ce este construit pe aceeasi platforma (Microsoft .NET), prin urmare oferind companiilor mai mici experienta si practicile de business ale unei companii mari.  Poate fi actualizat automat catre Entersoft Business Suite, mentinand astfel investitiile initiale in afaceri, serviciile si instruirea personalului.  Beneficiati de avantajul celei mai bune utilizari, impreuna cu analitice avansate si tablouri de bord pentru a facilita luarea deciziilor.

Entersoft Expert® este ideal pentru noile intreprinderi mici si mijlocii.

Entersoft CRM

Entersoft CRM® este un sistem inovator de Gestionare a Relatiilor cu Clientii sau Partenerii de Afaceri, care sustine nevoile departamentelor de Vanzari, Marketing, Suport Clienti, Service (SLA) ale organizatiei. Este complet integrat cu sisteme de tip ERP, oferind in timp real un mediu software stabil pentru o perspectiva de 360o asupra partenerilor de afaceri si contactelor.

Entersoft CRM® este un instrument puternic pentru planificarea, organizarea si monitorizarea proceselor de afaceri si tranzactiilor cu partenerii dumneavoastra. Usor de adaptat, Entersoft CRM® creste vizibilitatea asupra clientilor, sustine lucrul in echipa, creste eficienta angajatilor si eficientizeaza suportul acordat clientilor.

Entersoft CRM® este integrat complet cu Microsoft® Outlook si este usor accesibil prin intermediul echipamentelor mobile (Windows compatibil cu telefoane Smart, tablete, iPhone si iPad), pentru a permite personalului accesul la informatie in timp real, utilizand aceleasi instrumente de birou, toate  acestea ducand la eficientizarea si productivitatea lor. Afla mai multe

Entersoft Mobile

Organizati si controlati contactele si activitatile in piata, oricand, oriunde, ca si cum ati fi la birou. Cu aplicatia Entersoft Mobile® operatorii se pot bucura de o aplicatie cuprinzatoare, pe platforma Windows, compatibila cu Smartphone sau tableta PC, indeplinindu-si sarcinile si fiind la curent cu intreaga activitate a companiei oriunde s-ar afla. Entersoft Mobile® este usor de utilizat, creat pe ultima platforma tehnologica, are consum redus de resurse, poate rula atat stand alone cat si integrata complet cu ERP si CRM.

Obtineti toate informatiile de care aveti nevoie pentru baza dumneavoastra de date ERP si/sau CRM, beneficiind astfel de avantajele unei singure surse de introducere date pe tot parcursul canalelor de comunicare interne si externe.

Prin Entersoft Mobile® dispuneti de rapoarte analitice in sistemul de back office, pentru vanzarile realizate, obiective si abateri de la buget, cota de piata, pe segment, zona, evaluare campanii de marketing etc. Obtineti vizibilitate in timp real asupra performantelor angajatilor, avand un sistem de raportare sigur, in baza caruia puteti lua decizii prompte.
Afla mai multe

Entersoft Retail

Entersoft Retail® este o aplicatie software avansata, conceputa special pentru industria de retail, cu functionalitati hibride (online si offline) si integrata complet cu ERP, CRM si E-Commerce.

Sustine automatizarea fluxului de lucru, mareste timpul de raspuns pentru minimizarea costurilor operationale ale proceselor si cresterea eficientei companiei, clientii beneficiind de suport si rezolvare a solicitarilor in tip real.

Entersoft Retail® va ofera informatii in timp real si propuneri pentru reaprovizionarea stocurilor de marfa, in diferite modalitati: in magazin, magazin pentru furnizor, sediul central al furnizorilor, cat si optimizarea trasabilitatii fluxului operational in cadrul circuitului de aprovizionare.

Aveti posibilitatea sa gestionati in mod eficient si sa actualizati politicile de stabilire a preturilor, promotiilor, reducerilor, campaniilor si a intregii retele de vanzare cu amanuntul. Obtineti un bun control asupra campaniilor derulate, acest lucru asigurandu-va un avantaj competitiv pe o piata exigenta. Afla mai multe

Entersoft E-commerce

Entersoft Ε-Commerce® este un software amplu de comert electronic. Este complet integrat cu aplicatiile ERP & CRM, Entersoft Business Suite® sau Entersoft Expert®.  Entersoft Ε-Commerce® poate fi integrat cu orice alta aplicatie software de tip ERP sau CRM.

Usor de implementat, simplu de utilizat, cu machete complexe gata predefinite, furnizeaza o gestionare globala pentru toate conceptele de business, de la cum va aparea produsul pe site, la politici de vanzare si procese automate de credit control.  Sistemul primeste automat si in timp real toate informatiile necesare din aplicatia ERP si/sau CRM, creand un portal pe deplin actualizat si eficient pentru clientii dumneavoastra.

Entersoft Ε-Commerce® sprijina complet toate nevoile si functiile de e-commerce, B2C, Β2Β si portalurile companiei, in timp real.