WinMENTOR ENTERPRISE

O suita ERP matura si completa si care foloseste motorul de baze de date ORACLE

WinMENTOR ENTERPRISE

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, realizata in mediul de programare vizuala Delphi pe platforma Oracle, a fost creata special pentru lucrul in retea si la distanta. Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris – pe server), in timp ce clientii pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows.
Este un pachet de aplicatii care beneficiaza de experienta de peste 17 ani a unui colectiv care a oferit pietei de profil din Romania un produs preferat pana astazi de peste 25.000 de utilizatori: pachetul de aplicatii de gestiune WinMENTOR. Afla mai multe

WinMENTOR ENTERPRISE – Descriere

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, realizata in mediul de programare vizuala Delphi pe platforma Oracle, a fost creat special pentru lucrul in retea si la distanta.

WinMENTOR ENTERPRISE este destinat utilizarii de catre firme cu profil de comert en-gros si en-detail, constructii, evidenta si audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, depozite produse farmaceutice, etc.

Modulul principal Mentor cuprinde urmatoarele facilitati:

Evidenta contabila

WinMENTOR ENTERPRISE asigura posibilitatea introducerii planului de conturi specific firmei Dvs. Cu aceste adaptari puteti folosi analitice pe un numar nelimitat de niveluri. Pentru fiecare firma in parte se poate configura modul de realizare a inregistrarilor contabile, astfel incat acestea sa fie conforme cu activitatea sa specifica.
Afla mai multe

WinMENTOR ENTERPRISE – Salarii

Modulul SALARII va fi utilizat in varianta WinMENTOR clasic – clientii vor utiliza modulul SALARII existent in WinMENTOR, cu preluare de date in WME pentru balata contabila. Acest modul va fi suportat in continuare de TH JUNIOR si va fi inclus in baza de calcul a Programului de Suport Extins.

Modulul SALARII ofera posibilitatea calculului salariilor angajatilor, lasand utilizatorul sa opteze intre inregistrarea lor contabila direct in modulul de baza WinMENTOR si includerea lor manuala prin note contabile.
Afla mai multe

WinMENTOR ENTERPRISE – Mijloace fixe

Modulul MIJLOACE FIXE permite evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar aflate in gestiunile firmei, calculul automat al amortizarii in regim liniar, accelerat sau degresiv, cu rezultate vizibile imediat in balanta contabila, fara pasi intermediari.

Facilitati de calcul: posibilitatea modificarii duratei de utilizare a mijlocului fix in timpul ciclului de amortizare, posibilitatea reevaluarii amortizarii mijloacelor fixe si a valorii de inventar, modificarea claselor de incadrare etc.

WinMENTOR ENTERPRISE – Productie

Creat pentru a veni in intampinarea utilizatorilor ce si-au dezvoltat activitatea de productie, modulul PRODUCTIE ofera posibilitatea asistarii utilizatorului in realizarea urmatoarelor etape:

• pregatirea fabricatiei – incarcarea consumurilor de materiale si de manopera pe produs;
lansarea in productie – elaborarea comenzilor interne de productie si generarea programului lunar de fabricatie;
• urmarirea consumurilor de materiale si manopera, a productiei realizate;
• transmiterea realizarilor lunare ale angajatilor in modulul SALARII in vederea furnizarii indicatorilor impliciti de realizare a salariilor in acord;
• postcalculul productiei lunare realizate conform programului de fabricatie (cu preluarea datelor din modulul SALARII in ceea ce priveste consumurile de manopera);
• evidenta realizarii productiei – abateri realizate la nivel de comanda interna in ceea ce priveste consumurile de materiale si manopera, stadiul realizarii programului de fabricatie lunar, situatia realizarii comenzilor de la clienti, etc.
Afla mai multe

WinMENTOR ENTERPRISE – Comercial

Modulul COMERCIAL este destinat departamentului de marketing-vanzari si ofera urmatoarele facilitati specifice:

• inregistrarea ofertelor primite de la furnizori si a celor intocmite pentru clienti (pe intervale de valabilitate);
• evidenta comenzilor emise catre furnizori si a comenzilor de la clienti, cu tiparire de facturi proforma;
• utilizarea machetelor speciale pentru intocmirea rapida a documentelor generatoare de facturi, de iesiri catre subunitati, de transferuri intre gestiuni si de modificari de pret;
• generarea si prelucrarea de colete pentru livrarea marfurilor de pe documente diferite dar catre acelasi destinatar;
• evidenta transportului coletelor care ofera posibilitatea repartizarii costului de transport pe articole;
• marcarea pozitiilor din stoc pentru care se doreste lichidarea si acordarea unor discounturi speciale pentru acestea;
• stabilirea articolelor promotionale si eventual a discountului care sa se acorde automat la vanzarea acestora.
Afla mai multe

WinMENTOR ENTERPRISE – Parc Auto

Modulul PARC AUTO permite gestiunea flotei auto si calculul consumului normat de combustibil pe baza fiselor de activitate zilnica (FAZ). Alaturi de pachetul de programe WinMENTOR ENTERPRISE, ofera posibilitatea de a analiza un vehicul ca pe un centru de profit, punand in balanta eficienta utilizarii lui pentru transport cu cheltuielile pe care le-a ocazionat.

PARC AUTO cuprinde date generale despre mijloacele de transport si despre anvelopele utilizate, precum si autorizatiile si documentele necesare utilizarii autovehiculelor.
De asemenea, faciliteaza planificarea interventiilor, evidenta traseelor de parcurs, evidenta fiselor de activitate zilnica si calculul automat al consumurilor normate de combustibil.

WinMENTOR ENTERPRISE – Expert

EXPERT este un modul WinMENTOR care permite analiza activitatii firmei dintr-un punct de vedere diferit de cel al incadrarii contabile. Incadrarea detaliata aplicata valorilor vehiculate de firma furnizeaza o imagine amanuntita a centrelor analizate, fie ele de tip “flux financiar”, de tip “urmarire contracte” sau de oricare alt tip imaginat. Prezentarile grafice disponibile in sectiunea “LISTE”, evidentiaza comparativ sumele incasate si sumele cheltuite pentru un anumit scop. Rezultatele prezentate sub forma vizuala conduc la cresterea calitatii decizionale, pornind de la imagini sintetice la nivel de centru si terminand cu imagini analitice pentru elementele componente ale centrelor.
Afla mai multe

WinMENTOR ENTERPRISE – Satelit

Modulul SATELIT este destinat punctelor de vanzare fara acces la baza de date Oracle. Acesta permite primirea de informatii de la baza (stocuri, nomenclatoare), introducerea de tranzactii si transmiterea acestora catre baza.

Schema functionala WinMENTOR Satelit

WinMENTOR ENTERPRISE – Casa de marcat

Modulul CASA DE MARCAT se adreseaza utilizatorilor de case de marcat, fiind interfatat cu cea mai mare parte a tipurilor de astfel de dispozitive aflate in prezent pe piata. Data fiind dinamica permanenta a acestor dispozitive, va rugam sa ne contactati pentru lista completa a tipurilor de case de marcat compatibile cu WinMENTOR ENTERPRISE si pentru specificarea modurilor de lucru suportate de acestea (off-line, off-line pe memoria extinsa, emulare tastatura).
Afla mai multe