WinMENTOR ENTERPRISE

WinMENTOR ENTERPRISE – Salarii


Modulul SALARII va fi utilizat in varianta WinMENTOR clasic – clientii vor utiliza modulul SALARII existent in WinMENTOR, cu preluare de date in WME pentru balata contabila. Acest modul va fi suportat in continuare de TH JUNIOR si va fi inclus in baza de calcul a Programului de Suport Extins.

Modulul SALARII ofera posibilitatea calculului salariilor angajatilor, lasand utilizatorul sa opteze intre inregistrarea lor contabila direct in modulul de baza WinMENTOR si includerea lor manuala prin note contabile.

In afara de aceasta posibilitate, care permite functionarea modulului independent de produsul de baza WinMENTOR, acest modul are facilitati de configurare a contributiilor, indemnizatiilor, sporurilor si retinerilor, ce ii confera un grad ridicat de adaptabilitate la cerintele utilizatorului si la modificarile de legislatie. Adaugand gradul ridicat de configurabilitate a listelor specifice, rezulta un instrument ideal pentru optimizarea activitatii de evidenta a personalului si calcul al salariilor.

Integrat in produsul de baza WinMENTOR, modulul permite preluarea realizarilor din productie pentru angajatii salarizati în acord, calculand automat indicele de realizare a salariului si oferind date pentru calculul costurilor pe produs realizat.

Exista, de asemenea, posibilitatea de a opera regularizarea automata a impozitului pe venitul global la sfârsit de an si de a exporta fisele fiscale pe suport electromagnetic în fisiere de tip .TXT.